top of page
Søk

Elsker når jeg inviteres inn i det vakre, det sårbare, og det vonde. Inn i gørra og inn i skammen

For et par uker var jeg med på en helt magisk fødsel, en heftig og lærerik opplevelse jeg kommer til å lagre, dypt i meg. Det er sterkt å få lov til å følge noen, så tett på, helt fra begynnelsen


Hele veien ble jeg invitert inn i det som var. Inn i det vakre, det sårbare, det usikre og det vonde. Inn i gørra og inn i skammen. Helt uten forbehold, fra begynnelsen. Som du skjønner er det umulig å ikke bli glad i både fødekvinnen, og familien hennes ♡


Som jeg elsker nettopp dette. Når jeg får møte menneskene bak fasaden, og vi kan bevege oss fremover, sammen

Dette er essensen av en historie om å føle seg trygg, om gjensidig tillit og om å jobbe fra hjertet. Det er her magien skjer, virkelig ♡


En nær og vakker reise, gjennom skader og et liv fylt til randen. Gjennom angsten for å måtte føde på sykehuset, og for å ikke finne jordmoren som kunne støtte henne. Gjennom omstilling og aksept, i samtale, berøring, pust og bevegelse.


Et vakkert samspill som utfoldet seg i en krevende, men magisk hjemmefødsel. En hyllest til tyngdekraften, og en fødekvinnes bevisste- og ubevisste behov. Der bevisstheten ga seg hen, holdt underbevisstheten igjen. Lekte med oss, i timesvis. Hun flytende mellom jordmor og meg, mannens kjærlige favn, datterens behov for mamma og hvile. Helt til underbevisstheten plutselig ga slipp, og alt skjedde på en gang. Og hun ble sittende på gulvet, rystet og euforisk, med en liten nyfødt i armene.


Fy fader, for et samarbeid, og for en vakker, forløsende og transformerende reise. Og for en fødekraft. Jeg er målløs og evig takknemlig; for å bli invitert inn i selve sjelen av denne familiens opplevelse, for å kunne jobbe fra hjertet og for å ha fantastiske Jordmoraina ved min side i fødsel ♡


Du er alltid velkommen til å sende meg en epost på ina@spirenderom.no om du har spørsmål, tanker eller behov. Jeg blir glad for å høre fra deg! Ønsker deg en nydelig dag ♡

Fødelyst fra Ina

33 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

コメント


bottom of page