top of page
Søk

Kjærlig forberedelse


Dette bildet ble tatt for fire år siden, bare noen timer før mitt yngste hjerte ble født. Et kjærlig minne, og starten på det som skulle bli en heftig- og helt magisk fødsel på badet hjemme. En opplevelse jeg bærer i meg, alltid!


Denne gangen fikk jeg ordentlig tatt inn, og på en måte sagt kjærlig farvel til mitt mellomste hjerte, den lille jenta på bildet som snart skulle føles så stor. 


Kunne ønske noen hadde forberedt meg på dette da hun ble født; at alt ved storebror plutselig skulle føles så stort. At han ikke lenger skulle være den lille gutten, med de små hendene og den silkemyke huden. Han var stor nå, sammenlignet med lillesøster.


Jeg synes dette er viktig å vite, og noen av dere har sikkert hørt meg si det før. Sorgen sitter fremdeles i kroppen nemlig. Sorgen over at jeg ikke fikk tatt ordentlig inn- og sagt kjærlig farvel til den lille gutten som snart skulle bli så stor.


Dette er en av mange små - og store observasjoner og lærdommer på min reise;  hver og en viktige opplevelser som er med på å forme helheten av meg.


Husk at du ikke er alene, at alt er i bevegelse og at livet som gravid- og mamma er noe vi vokser inn i, en opplevelse av gangen


Og husk at du alltid kan ta kontakt om du har spørsmål, føler deg alene i din opplevelse eller kjenner at du trenger litt støtte og omsorg på veien. Jeg er fysisk tilbake på jobb 12.august, men kan møtes online om dekningen tillater det :-)


Ønsker deg en nydelig dag ♡


Sommerklem fra Ina23 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page