top of page
Søk

Make a wish

Det skjer noe med hukommelsen når man er gravid og ny mamma. Det skyldes nok både hormonelle forandringer, at hodet er naturlig fullt med alt det nye og en liten dose søvnmangel. Det er er virkelig helt normalt- og akkurat slik det skal være, men det betyr ikke nødvendigvis at man har mindre å gjøre. Har du lagt merke til det?


Jeg pleide å lage huskelister. Flere av sorten faktisk, både mentale og skriftlige. En liste er bra, og det kan absolutt være lurt å skrive ned ting så du slipper å bruke energi på å huske alt som «skal» og «må» og «bør» gjøres eller oppleves.


En liste er bra, men jeg tenker det vil være fint å jobbe litt med ordlyden. Jeg kjenner nemlig et press og en forventning når jeg må forholde meg til en lang huskeliste. Det er lett å legge listen- og forventningene høyt, og det er så altfor lett å fokusere på alt jeg ikke får gjort. Hadde det ikke vært deilig om vi hadde klart å skape en mer positiv følelse rundt disse listene?


Jeg har valgt å bytte ut ordet huske med ønske. Jeg lager ønskelister og hver gang jeg lykkes har jeg fått et ønske oppfylt. DEILIG ♡MIN ØNSKELISTE
Legge inn små lommer egentid, hver dag, som fylles med alt som nærer og gjør meg glad.

Gi meg selv tid - og rom til å være en trygg og kjærlighetsfull mamma, selv om det stormer rundt meg

Virkelig være tilstede, i ro og lekenhet, med barna mine

Invitere inn- og etablere nye vaner som gjør meg godt. Note to self: det tar 28 dager å etablere en ny vane, så vær tålmodig og fokuser på en ting av gangen

Fokusere på det jeg ønsker mer av i livet

Fortsette med å utfordre meg selv og lære nye ting

Gi meg selv tid til å virkelig ta inn- og etablere ny kunnskap og lærdom

Snakke pent til- og være ydmyk i møte med meg selv (og andre selvfølgelig) alltid!

Og ikke minst, GI LITT MER FAEN!

Du er alltid velkommen til å sende en e-post til ina@spirenderom.no.om du har spørsmål, ønsker eller forslag. Blir glad for å høre fra deg ♡


Hva står på din ønskeliste i sommer?


Sommerklem fra Ina


30 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page