top of page
Søk

Nærende hverdagslommer


Lite får meg til å føle meg mer levende, jordet og tilstede enn dette. Jeg tuner inn og lar den dype, rolige pusten bære meg i møtet med det bitende kalde vannet. “Alt er ok! Du er trygg! Du kan gi slipp!” sier den. En heftig sensorisk opplevelse som åpner opp og skaper flyt og varme, hos meg, og som gjør at jeg føler meg lettere, klarere og rett og slett boblende glad. Som så ofte ved store og små opplevelser i livet blir tankene mine trukket mot fødsel. Mot den bevisste fødselen, der du går inn i deg selv, utforsker og forbereder deg så du kan ta de valgene som er riktige, og viktige for at du skal føle deg trygg i din opplevelse ♡ Effekten av denne opplevelsen var helt magisk og det er derfor viktig for meg å kjærlig nevne kjærlighetshormonet oxytocin. Hjernen utskiller nemlig oxytocin når vi gjør- og sanser noe som føles godt! Og nettopp oxytocin ønsker vi mye av, både før, under og etter fødselen. Jeg inviterer deg derfor til å utforske hva som føles godt for deg, og til å legge inn små lommer med nettopp dette, hver dag! ♡ Tar du utfordringen? Du er selvfølgelig velkommen til å kontakt meg om det skulle være noe eller om du har forslag til hvordan jeg kan møte deg på din reise ved å sende en epost til ina@spirenderom.no.


Ønsker deg en nydelig dag


Klem fra Ina


Det er viktig å merke seg at utfordringen ikke gjelder isbading, men om å inkludere ting / opplevelser som gjør deg godt og glad, og som derfor fremmer utskillelsen av oxytocin. Det er veldig individuelt hvordan kroppen reagerer på isbading og som gravid er du generelt mer følsom enn vanlig ♡

11 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page