top of page
Søk

Ta hensyn og vern om


Spirende rom holder en fysisk pause de neste ukene, men jeg vil at du skal vite at jeg er her for deg, bare på en litt annen måte ♡ Ta kontakt og la oss være kreative, sammen. La oss finne løsninger til hvordan jeg kan være der for deg om trenger hjelp til å samle tankene, ønsker forberedelse om fødsel eller inspirasjon til bevegelse og avspenning ♡


Bruk tiden vel og ikke la frykten ta overtaket. Det gavner ingen, og spesielt ikke immunforsvaret ditt. Jeg inviterer deg å tilpasse livet og leve det langsomt. Benytt anledningen til virkelig å være tilstede i deg selv og i livet slik det utfolder seg, her og nå ♡ Gjør ting som gjør deg og dine godt, og glad (e). Sørg for at du får nok søvn og frisk luft. Spis og drikk, godt og næringsrikt, pust dypt med magen og legg inn lommer med med egentid og hvile, hver dag ♡ Det er sårbare tider og jeg håper du verner ekstra godt om deg selv, og de rundt deg, og tar nødvendige forhåndsregler for å minimere smitte i tiden fremover.


Send meg en epost på ina@spirenderom.no om du har spørsmål og jeg blir glad for å høre fra deg om dine ønsker og behov ♡ Hvordan velger du å møte livet de kommende ukene? Varm hilsen fra Ina www.spirenderom.no

11 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page