top of page

ROEN, HJERTET OG HENDENE 

- mine aller viktigste verktøy -

spire5.png
Essensen

Alle kunder er unike, og ethvert forløp er i bevegelse. Jeg jobber intuitivt og kombinerer gjerne forskjellige tjenester for å finne den løsningen som passer for deg og ditt unike behov. Som gravid kan du trygt nyte alle mine behandlinger.

Jeg opplever ofte at de som kommer til meg søker et frirom der de kan senke skuldrene og bare være. Dette er både sundt og viktig med tanke på det forventningspresset, fra seg selv og andre, mange opplever.  Min oppgave er å bli kjent med deg så jeg kan ivareta deg i dine valg, og gi deg den støtten du trenger for å stå trygg og sterk i din opplevelse.

 

Trygghet er nemlig det mest verdifulle du kan ta med deg på din reise. Når du føler deg trygg er det lettere å gi slipp, ha tillit til kroppen, intuisjonen og den feminine kraften du bærer i deg.

For det er det det handler om, at du skal føle deg trygg og ivaretatt, uansett hvordan din reise utfolder seg.

 

"Mitt mål er å skape et nærende frirom for gjensidig tillit, kontinuerlige omsorg og støtte, dyp avspenning og helhetlige behandlinger, tilstedeværelse og tilknytning, veiledning, pust og yoga
på din reise før og gjennom graviditet, i 
fødsel og småbarnstiden"

 

Jeg tilbyr doulastøtte, ansiktrefleksterapi, gravidmassasje, fødselsforberedende veiledninggravidyoga, Dyp Innsikt, barselomsorg, Mor og baby Care, Manuell lymfedrenasje, Tibetansk nakke/skalp refleksterapi, Castillio muskelstimulering
 

Støtten spenner fra en nærende timeout til kontinuerlig støtte gjennom svangerskapet, fødselen og barseltiden. Doulastøtte

Dette er for deg som ønsker å invitere en Doula inn i ditt liv. Kanskje du ønsker kontinuerlig støtte før og før, under og etter fødselen. Kanskje du kjenner at du trenger ekstra støtte gjennom svangerskapet og-eller barseltiden. Uansett behov, kjemi er det aller viktigste når du skal finne din Doula. Jeg tilbyr derfor et uforpliktende møte med 60 min behandling så du virkelig kan finne ut av hvordan et samarbeid kan være, og ikke minst kjenne etter om jeg føles riktig for dere. Du betaler kun for behandlingen. 

Varighet 90 minutter .

 

Basis svangerskapspakke:

•  2 x 90 min fødselsforberedende veiledning

•  2 x 90 min dyp helhetlig avspenning- og dyp hvile med

   Ansiktrefleksterapi / Gravidmassasje

•  90 min fødselsforberedende yoga med avspenning og visualisering av fødsel

 

Basis fødselspakke:

•  2 x 90 min fødselsforberedende møte

 

•  3 uker døgnberedskap rundt termin 

 

•  Veiledning ved behov via telefon/mail/sms

 

•  Kontinuerlig støtte gjennom hele fødselen, uansett hvor og hvordan den utarter seg.

 

•  3 timer barselbesøk i ukene etter fødsel
 

Basis barselpakke:

•  2 timer barselforberedende møte 

 

•  9 timer barselomsorg i ukene etter fødsel (3 besøk á tre timer) 

Følgende kan bestilles i tillegg

•  Myke holistiske behandlinger med Ansiktrefleksterapi og massasje 

•  DYP INNSIKT, et fødselsforberedende forløp

•  Fødsel- og barselforberedende veiledning 

•  Gravid / fødselsforberedende yoga (1:1)

•  Utvidet barselomsorg

•  Babymassasje kurs 

•  Mor & Baby Care

 

Alt er i bevegelse og alle har forskjellige behov. Om du allerede nå har en ide om hva dere ønsker-og trenger så kan jeg lage en pakke som er tilpasset dere behov ♡
 

Les mer om hvem jeg er som fødseldoula her
 

Book et møte 

 

 

 

 

 

 

 

 

ANSIKTREFLEKSTERAPI

Dette er en mild og dypt avstressende behandlingsform som via stimulering av refleks soner- og punkter i ansiktet og kraniet jobber med mennesket i sin helhet. Bearbeidelse av disse punktene stimulerer kroppens helbredssystem, virker forløsende og kan bringe kropp og sinn i balanse.

 

Alle kan ha glede av ansiktrefleksterapi. Behandlingen er naturlig, mild, og effektiv og egner seg derfor godt til både barn og voksne. Samtidig er den deilig avstressende og virker muskelavslappende. De fleste kommer i dyp avslapning og våkner til en kropp som føles litt annerledes. Jeg bruker den reneste Rose Hip Oljen fra INCAEARTH og både oljen og behandlingen har en rekonstruerende virkning på huden. 

 

Jeg opplever ofte at gravide lander i seg selv, blir roligere og sover bedre. Behandlingen er dypt avspennende og vil kunne hjelpe kroppen til å bevare / gjenfinne balansen på din reise fra et spirende barneønske til tiden etter fødsel.

Behandlingen benyttes gjerne ved stressrelaterte, hormonelle- og nevrologiske utfordringer, svangerskap- og etterfødselsproblematikk, fødselsforberedelse og småbarnsplager. svekket immunforsvar, muskelsmerter- og spenninger, emosjonelle blokkeringer- og spenninger. Jeg inkluderer fødselsforberedende samtale, avspenningsøvelser, akupressur, ansiktrefleksterapi  og Spinning Babies ved behov.

Ansiktrefleksterapi er hjørnesteinen i mine behandlinger og en del av Refleksterapi Sorensensistem™ . Kombineres gjerne med MOR & BABY CARE, MANUELL ANSIKT LYMFEDRENASJE, TIBETANSK NAKKE & SKALP REFLEKSTERAPI OG CASTILLIO ANSIKTMUSKELSTIMULERING

GRAVIDMASSASJE

Dette er en helhetlig, rolig og dypt avspennende massasje som hjelper deg til å være mer tilstede i kroppen, pusten og øyeblikket. Kropp og sinn inviteres til å gi slipp, og du kan oppleve en dyp indre ro og hvile - en kjærkommen gave til deg og din spirende kjærlighet, og viktig forberedelse til fødselen. Den rolige berøringen frigjør kjærighetshormonet oksitocin, og reglemessige behandlinger øker i tillegg smerteterskelen ved at du vedlikeholder oksitocinnivået i kroppen. 

 

Massasjen kan bla. hjelpe mot muskelspenninger- og smerter, søvnproblemer, dårlig blodsirkulasjon, væskeansamling (ødem) og kan redusere pulsen og blodtrykket. 

 

Jeg inkluderer fødselsforberedende samtale, avspenningsøvelser, akupressur, ansiktrefleksterapi  og Spinning Babies ved behov. 

 Bestill time  


FØDSELFORBEREDENDE VEILEDNING

Fødselsforberedende veiledning er for deg som ønsker å forberede deg til fødselen og tiden etter.  Kanskje du ønsker å få en bedre forståelse for hvilke rettigheter og valgmuligheter du har eller trenger å samle tankene. Kanskje du trenger hjelp til å skrive et fødebrev til jordmor, bearbeide tidligere opplevelser eller tips til hvordan du kan planlegge barseltiden. Det er også for partnere som trenger veiledning i hvordan man best mulig kan støtte en fødende og nybakt mamma! Veiledningen legges gjerne i forbindelse med en behandling eller gravidyoga.

 Bestill time  

 

GRAVIDYOGA

Sett livet utenfor på pause og la deg invitere inn i denne trygg helhetlige praksisen. Tillat deg selv flyte mykt med pusten, inn i deg selv og gjennom bevegelsene. Vi tuner inn og åpner opp før vi flyter oss sterke og varme, roer ned og til sist hviler, i stillhet eller i guidet meditasjon. Du vil få med deg konkrete øvelser- og verktøy som du kan etablere i livet utenfor matten, og som kan hjelpe deg til å stå trygg og sterk i deg selv gjennom graviditeten, fødselen og barseltiden.

Fordeler med gravidyoga:
- Holde kroppen frisk og sterk

- Lette mindre fysiske plager og smerter

- Redusere stress og engstelse

- Fremme avspenning og god søvn

- Løfte energien

- Etablere tidlig kontakt med barnet

- Bidra til optimal plassering av baby før fødselen

- Lette smerter under fødselen

- Akseptere endringer

- Rom for ro og hvile


Denne helhetlige praksisen kan oppleves alene eller i små grupper, som en enkeltstående praksis eller i forbindelse med fødselsforberedende behandling eller veiledning. 

 Ta kontakt

DYP INNSIKT  

Dette er et sanselig og lyttende fødselsforberedende kurs som springer ut fra dine behov og ønsker. Sammen møter vi det som krever din oppmerksomhet, utforsker hva du trenger for at du skal skal føle deg trygg, og fyller på med kunnskap der du føler tomrom. Alt så du kan lande mykt, i kroppen, og hvile inn i tillit, til din prosess, din fødekraft og til at du vet hva som er viktig for deg. 
 

Dersom du har en partner er hen selvfølgelig velkommen til å være med på hele eller deler av forløpet.

Du mottar: 

•  15 min samtaler forkant for å sette rammen rundt ditt forløp

•  2 x 75 min fødselsforberedende veiledning

•  2 x 75 min dyp helhetlig avspenning- og dyp hvile*

•  75 min fødselsforberedende yoga med avspenning og visualisering av fødsel

 

* Ansiktrefleksterapi | Gravidmassaasje |Reiki

 

Kunnskap gir trygghet, og trygghet er jo selve fundamentet som bærer den gode opplevelsen. 

Inspirasjon til hva tiden kan fylles med:

 

​- Hvordan legge til rette for et godt svangerskap og en god fødselsopplevelse

- Hva er det egentlig som skjer i fødsel? Gjennomgang og forståelse

- Valgmuligheter og rettigheter

 

- Fødebrev til jordmor

- Hvordan spille på lag med de positive fødselshormonene

 

- Naturlig vs kjemisk fødselsmodning/igangsetting, ristiumulering og smertelindring

 

- Aktive fødestillinger og Spinning babies 

 

- Avspenning, pust og berøring

- Partnerens rolle: før, under og etter fødselen

 

- Kroppen og livet etter fødsel. Hvordan planlegge barseltiden

 

- Tilknytning og amming 

 

- 4. trimesteret

 Ta kontakt


BARSELOMSORG

Du har kanskje hørt om fjerde trimester. Dette er den første tiden etter fødselen, en periode med store omstillinger, for deg, familien og babyen din. Denne tiden handler om

at dere skal bli kjent med hverandre, om å lande i den ny tilværelsen, samspillet og følelsene. Om å gi kroppen tid og rom til å heales. Jeg inviterer deg til å utforske deres unike behov, og gjøre det som intuitivt føles riktig for dere. 

 

Kanskje føler du deg overveldet over alt det nye, eller trenger hjelp til å bearbeide din fødselsopplevelse. Som barseldoula kommer jeg hjem til deg i tiden etter fødsel og gir deg den støtten du trenger, når du trenger den. Jeg deler kunnskap og erfaringer, trøster, beroliger og normaliserer det som kanskje føles litt skummelt, samt henviser til fagfolk / spesialister om det blir behov for det. Jeg veileder ved amming og babystell, passer på babyen din så du får hvilt deg litt og hjelper til i huset med enkel rengjøring og matlaging. 

 

Du og babyen din kan også nyte godt av mine behandlinger. Jeg tilbyr baby- og barselmassasje, Ansiktrefleksterapi og Mor og Baby Care 

 

Noen ganger er det spesielt verdifullt å motta støtte og omsorg i sitt eget hjem ♡

 Ta kontakt

Ansiktrefleksterapi
Gravidmassasje
Doulastøtte
Fødselsforberedelse
Dyp Innsikt
Barselomsorg
Gravidyoga
MOR BABY CARE
Manuell ansikt lymfedrenasje

MOR OG BABY CARE

Dette er et mildt og fleksibelt selvbehandlingskonsept som setter tiden etter fødsel i fokus. Du vil lære hvordan du på en naturlig måte kan lindre barnet ditt sine første vanskeligheter og hvordan du selv kan gjenvinne kraften etter en lang graviditet og fødsel. 

 

Det skjer også noe med familien når en liten ny kommer til verden. Vi er nok alle enige i at dette er en overbærende lykkelig situasjon, men mange søsken sitter likevel igjen med en følelse av sorg, bekymring, sinne el sjalusi.

 

I forbindelse med et behandlingsforløp læres du opp i, og får med deg små behandlingsoppskrifter hjem som du kan bruke daglig, eller så ofte tiden tillater det. Dette gir deg muligheten til å skape en nærende og unik pause, i rolige omgivelser, for deg og dine barn, samtidig som den pågående behandlingen forsterkes.

 

Mor og Baby Care er en del av Refleksterpi Sorensensistem™.

 Ta kontakt

 

MANUELL ANSIKT LYMFEDRENASJE

Dette er en mild, men dyptgående behandling som stimulerer kroppen i sin helhet og kan ha en immunstyrkende, væskeutdrivende, utrensende og beroligende virkning på kroppen. 

Behandlingen benyttes gjerne for å hjelpe kroppen til å utskille avfallsstoffer og overflødig væske, stimulere immunforsvaret og blodkretsløpet, forbedre hud, samt allmenn velvære. Dette skjer ved at lymfen hjelpes bort fra kroppsvevet til lymfeknutene. Lymfeknutene renser væsken før den tømmes ut i de store kanalene og tilbake i blodet.

 

Den rolige, rytmiske og pulserende berøringen stimulerer det parasympatiske nervesystemet – kroppens eget avslapningssystem. Når nervesystemet stimuleres på denne måten, sendes det impulser til hjernen om å senke produksjonene av stresshormoner. Behandlingen kan derfor virke lindrende ved  stressrelaterte tilstander. 

 

Bookes som Ansiktrefleksterapi 

Bestill time

 

TIBETANSK NAKKE & SKALP REFLEKSTERAPI

Dette er en urgammel behandlingsform med fokus på nakke- og kjevespenninger,

ledd-og muskelsmerter. Ved å stimulere muskler, reflekssoner- og punkter i nakke/skalp og skuldre, kan behandlingen virke både forebyggende og lindrende på skader og spenninger i hele kroppen. 

 

Bookes som Ansiktrefleksterapi 

Bestill time

CASTILLO MUSKELSTIMULERING

Dette er en dyptgående stimulering av ansiktets muskler og bruks blant annet som ledd i gjenopptrening av ansiktsmuskler. Behandlingen løser opp og virker avslappende på spente muskler i ansiktet, produksjonen av kollagen stimuleres, huden blir mer elastisk og ser friskere ut! 

 

Kombineres gjerne med Ansiktrefleksterpi Sorensensistem™.

Bestill time

Tibetansk
Casrillio
bottom of page