top of page

Sammen finner vi

veien til ditt unike

spirende rom

PHILOSOPHY

OM MEG

Jeg er en aktiv trebarnsmamma med en brennende interesse for holistisk helse. I 2006 utdannet jeg meg til soneterapeut i København, men det var først etter flere år med jobbrelatert stress og avbrutte svangerskap at mitt livsfokus for alvor forandret seg. Jeg trengte ro i livet mitt, og kjente en naturlig tiltrekning mot den spiren som ble plantet mange år tidligere. Jeg satte arbeidslivet på hold, og videreutdannet meg til Ansiktrefleksterapeut. Ansiktrefleksterapien ga meg et unikt verktøy, og det løftet jeg trengte for å tre inn i rollen som terapeut.

 

Da jeg var høygravid med mitt tredje barn deltok jeg på en workshop i Spinning Babies. Jeg ble bokstavlig talt fanget av den sterke feminine kraften, og en verden der fødsel er en naturlig fysiologisk prosess. En verden der kvinnens fødekraft og barnets perspektiv står i fokus. 

Brikkene falt på plass, ikke bare profesjonelt, men også i forhold til mine svangerskap- og fødselsopplevelser. Jeg valgte å invitere en Doula inn i mitt liv, og utdannet meg til svangerskapeterapeut og Doula ved Doulaskolen´s toårige utdannelse i Oslo. Med på brystet hadde jeg min nyfødte lille datter.

Jeg føler en dyp takknemmelighet for at livet har ført meg nettopp hit. Det gir meg en enorm glede å kunne støtte kvinner på deres unike reise, og bidra til å fremme bevisstheten, helsen og livskvaliteten til kundene mine. Og ikke minst, bidra til å gi barn en kjærlighetsfull start på livet. 

 

Ta kontakt for en hyggelig snakk, eller et uforpliktende møte, om du vil vite hvordan jeg kan være der for deg på din unike reise. 

 

Livet er et spennende eventyr og jeg håper jeg får muligheten til å møte nettopp deg. 

 

        Ina Gustavsson

 

 

 

KOMPETANSER

 

Fra 2017

Innehaver, terapeut, doula og kursleder - Spirende Rom

 

2016-2018

Svangerskapsterapeut, doula og kursleder v/ Doulaskolens toårige utdannelse i Oslo

 

Fra 2015

Instruktør hos Babyswim

 

2014-2017

Selvstendig Refleksterapeut, Alternativ Medisin Røa 

2016/17

Spinning Babies workshop med Jennifer Walker

2015

Tibetansk Nakke/Skalp Refleksterapi, Hormon og Infertilitet

2014

Manuell Ansikt Lymfedrenasje, Mor & baby Care

2012/13

Ansiktrefleksterapi

2004/06

FDZ Soneterapiutdannelse  

 

Registrert godkjent Soneterapeut: Medlem av Norges Naturterapeuters Fellesorganisasjon. Godkjenningen innebærer at jeg er registrert terapeut 

i Brønnøysundregisteret.

 

Medlem:

Norges Naturterapeuters Hovedorganisasjon.

Global Reflexology Network

Spirende Rom rett i mailboksen?

Så gøy at du ønker å motta nyhetsbrev fra Spirende Rom <3

CONTACT
bottom of page