top of page
Søk

Hvile er radikalt

Oppdatert: 10. feb. 2020


Et av mine ønsker for Spirende Rom er å skape et trygt og kjærlighetsfullt frirom der du som gravid kan senke skuldrene og bare være, tilstede i deg selv og i øyeblikket. Som gravid er det nemlig spesielt viktig å legge inn lommer med egentid og hvile. Du, i din helhet, og din spirende lille kjærlighet trenger det ♡


Det gleder meg derfor å fortelle at jeg har unnet meg Yogamamma sin fantastiske gravidyoga lærerutdannelse, og er så smått i gang med å undervise fødselsforberedende yoga

For meg er det naturlig å begynne med tilstedeværelse når vi snakker om fødselsforberedelse, og det var derfor så utrolig fint å oppleve hvor viktig det å søke inn- og lytte er i gravidyoga. Det er nok derfor denne myke helhetlige praksisen føles så familiær, og som en helt nydelig forlengelse av min nære og helhetlige måte å jobbe på.


Fremover kan du sette livet utenfor på pause og la deg invitere inn i denne trygge og helhetlige praksisen hos Spirende Rom. Du inviteres til å koble deg på- og flyte med pusten, inn i deg selv og gjennom bevegelsene, når du åpner opp og roer ned, mykner og stabiliserer. Du inviteres til å ta kontakt med baby i magen, til å observere og ta hensyn til hvordan du har det her og nå, og til å komme i kontakt med- og utforske den feminine kraften som bor i deg. Mitt ønske er at du etablerer- og tar med deg det du lærer inn i hverdagen, at du føler deg mentalt og fysisk forberedt, og vet at du har alt du trenger i deg når du møter riene og trer inn i mammarollen.


“Hvile er radikalt” har jeg hørt kloke sjeler si. Trist nok har de helt rett! Hvile kommer så absolutt ikke av seg selv, det må skapes rom for- og prioriteres!


Vær en rebell og unn deg selv denne helhetlige pausen i hverdagen. Den kan oppleves alene eller i små grupper, som en enkeltstående praksis eller i forbindelse med fødselsforberedende kurs, behandling -eller veiledning. Jeg gleder meg!


Send meg en epost på ina@spirenderom.no om du har spørsmål eller vil være med på å forme hvordan tilbudet kommer til å se ut. Jeg har ikke landet i alle detaljene og blir glad for å høre fra deg om dine ønsker og behov!


Ønsker deg en nydelig dag ♡ Varm hilsen fra Ina www.spirenderom.no


Foto: Fødselsfotograf Eva Rose
73 visninger0 kommentarer

Comments

Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.
bottom of page